NL

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte +32 (0)56 71 09 49 Contacteer ons

10 May 2023

Ontdek waarom de Filclair serres de sterkste kassen zijn op de markt

Een Filclair serre of kas is niet zomaar een constructie. Het is een zeer sterke en duurzame constructie die is ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan. Dit komt door de unieke dakspant van de Filclair serre of kas. Het ontwerp van deze dakspant is zo sterk dat het extreme windstoten kan weerstaan en de serre of kas blijft staan zonder schade op te lopen.

Dit unieke ontwerp heeft ertoe geleid dat Filclair een van de grootste leveranciers van serres en kassen in IJsland en Scandinaviƫ is. In deze regio's zijn de weersomstandigheden vaak zeer extreem, met veel wind, sneeuw en kou. Het is daarom essentieel dat de kas of serre bestand is tegen deze weersinvloeden en de planten en gewassen beschermt.

Het ontwerp van de Filclair serre of kas biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar zorgt er ook voor dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het natuurlijke licht en de warmte. Hierdoor kunnen planten en gewassen optimaal groeien en bloeien, zelfs onder moeilijke omstandigheden.

De duurzaamheid en sterkte van de Filclair serre of kas is bewezen door een onafhankelijk bureau dat de constructies heeft getest onder extreme omstandigheden. De resultaten tonen aan dat de Filclair-serres blijven staan bij windsnelheden tot wel 10 Beaufort, zonder schade op te lopen.

Door de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van de Filclair serre of kas, is het dan ook geen verrassing dat deze zeer populair is bij kwekers en tuinliefhebbers in IJsland en Scandinaviƫ. Bovendien is de Filclair-serre ook populair in andere delen van de wereld, waar extreme weersomstandigheden een uitdaging vormen voor de landbouw en tuinbouw.

Al met al is de Filclair serre of kas een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een sterke en duurzame constructie die bestand is tegen de zwaarste weersomstandigheden.